Har du husket disse billeder af dit sommerhus?

Privat sommerhusudlejning - AF - 3. februar 2016
Sommerhus i Danmark
Det er billederne der 'sælger' dit sommerhus når du lejer ud selv.

Når det gælder privat sommerhusudlejning, kan man skrive nok så mange fine ord om alle sommerhusets fortræffeligheder, men når det kommer til stykket er det billederne der sælger huset. Læs her hvilke billeder du bør have med når du lejer dit sommerhus ud selv.

Billeder er vigtige når du lejer dit sommerhus ud. Det er de fordi de giver lejeren et reelt indtryk af hvordan sommerhuset ser ud og hvordan det er indrettet. Gode billeder og billeder af de rigtige ting er vigtig, hvis du skal have success med din udlejning.

Derfor "sælger" billeder sommerhuset:
- Billeder skaber troværdighed. Man kan se hvad man får.
- Billeder gør at lejerne bedre kan forestille sig hvordan det vil være at opholde sig i dit sommerhus.
- Billeder af sommerhuset hjælper til at afklare spørgsmål.

Selve sommerhuset
Det siger måske sig selv, men du bør altid have mindst et billede af sommerhuset set udefra. Gerne et billede hvor man også kan se lidt af grunden.

Du har ganske få sekunder til at fange lejernes opmærksomhed og derfor er det vigtigt at billedet viser dit hus fra den bedste side.


Når du tager billedet bør du vælge en dag hvor solen står højt på himlen og huset tager sig godt ud. Sørg for at græsset er slået, vinduerne er pudsede og huset generelt tager sig godt ud.

Billedet af selve sommerhuset er det billede der skal få folk til at klikke sig ind på dit sommerhus. Du har ganske få sekunder til at fange lejernes opmærksomhed og derfor er det vigtigt at billedet viser dit hus fra den bedste side.

Opholdstuen
Billedet af opholdsstuen skal hjælpe med at fortælle lejerne hvordan det primære opholdsrum er indrettet. Det er selvfølgelig vigtigt at der er ryddet op og rent. Puf pudderne i sofaen, sluk TV'et og arranger fjernbetjeninger og andre ting pænt. Pynt eventuelt op med nogle friske blomster.

Toilet og Bad
Toilet og bad betyder meget for de fleste lejere. Det er rart at vide hvordan disse ser ud.

For de fleste er det vigtigt at toilet og bad er rent og pænt. Derfor bør du sørge for at toilet og bad er rent og ryddeligt når du tager billederne. Der bør hænge eller ligge rene håndklæder og toiletsædet bør være nede.

Stil eventuelt et par tændte fyrfadslys, tænd lyset og sørg for at du ikke selv er med på billedet i spejlet.

Køkken
Hvordan køkkenet ser ud og hvordan det er indrettet er også et spørgsmål der ofte melder sig. Når du tager billeder af køkkenet bør det også være rent og ryddeligt.

Du kan eventuelt stille en frugt skål eller nogle friske krydderurter til at skabe stemning.

Soveværelser
Du bør have billeder af soveværelserne med, så det er let af se hvordan sovepladserne er indrettet. Når du tager billederne bør senge være redt, pudderne puffet og der bør være pænt og ryddeligt.

Hvis nogen af sovepladserne er på hems bør du også have et billede af en opredt soveplads på hemsen.

Børne faciliteter
Børne familier er ofte interesseret i om der er faciliteter til deres børn. Så i stedet for blot at skrive at der er sandkasse, bør du have et billede af sandkassen. Det samme gælder legestativ, rutsjebane og legehus. Det er vigtigt at man kan se hvordan tingene ser ud.

Sandting på stranden
Gør dine billeder mere levende ved at lægge noget legetøj, stille en frugtskål eller lignende.


Gør dine billeder mere levende:
- Læg nogle sandting i sandkassen
- Læg en badebold i swimmingpoolen
- Stil et fyldt børnebassin på græsplænen
- Stil en frugtskål på bordet
- Stil friske farverige blomster i vinduet


Stranden
Mange sommerhus gæster benytter en del af sommerhusferien til at gå en tur til stranden. Hvis dit sommerhus ligger ved en god strand, kan det være godt at have et billede af stranden.

Det kan være vigtigt for mange at se om stranden er en badestrand eller en strand der lægger op til vandreture i aftentimerne.

Er det en badestrand bør billedet været taget en dag med høj sol og flot vand.

Terrasse
Mange lejere sætter pris på udendørs terrasse. Her vil det første spørgsmål der melder sig, selvfølgelig være hvor mange man kan sidde der og om der er grill.

Det kan derfor være en god idé at tage et billede af terrassen, men have møbler stillet op og inkludere grillen et sted på billede.

Alternativt kan et par liggestole i solen også være en idé.

Spisepladsen
Kan vi sidde alle sammen og spise ved samme bord, er et spørgsmål der ofte går igen.

Tag et billede af spisebordet med stole rundt om, så folk kan se hvor mange personer der kan sidde sammen. Stil eventuelt et par friske blomster i en vase for at skabe steming.

Undgå så vidt muligt billeder med personer på. Det er meningen at lejerne skal kunne forestille sig selv i sommerhuset.


Swimmingpool
Billeder af swimmingpoolen er noget mange lejere sætter pris på. Så kan de se hvor stor den er og om den er som de ønsker det.

Undgå så vidt muligt billeder med personer i swimmingpoolen. Det er meningen at lejerne skal kunne forestille sig selv i poolen - ikke personerne på dine billeder.

Spa
Billeder af spa bad er også vigtigt. Tag eventuelt billede når spa baddet er fyldt op og tændt. Eventuelt med nogle tændte fyrfadslys for at skabe stemning.
Ligesom med swimmingpool, bør du også undgå billeder hvor der sidder personer i dit spa bad.

Optændt grill
Overvej at inkludere stemningsbilleder der viser hvilke oplevelser man kan få i dit sommerhus.


Overvej at inkludere stemningsbilleder:
- Tag et billede helt tæt på af bøfferne på grillen
- Tag et billede helt tæt på af den tændte brændeovn
- Tag et billede helt tæt på af billard kuglerne på billardbordet
- Tag et billede helt tæt på af badebolden i badebassinet


Sauna
Sauna i et sommerhus er også en af de ting som folk ofte forbinder med luksus. Derfor bør du selvfølgelig også have et billede af saunaen hvis dit hus har en sådan.

Nærområdet:
Når du har det basale på plads med selve sommerhuset, kan du overveje at inkludere nogle billeder af området. Det kan være rart for gæsterne at se hvad man kan opleve i nærområdet.

Nærområdet kan indeholde mange oplevelser - overvej billeder af havnen, markedspladsen, gågaden, området set fra luften, skoven, omkringliggende marker, landemærker, bunkere, fyrtårn, møller og så videre.

Held og lykke med din udlejning.


Hvad synes du om artiklen?
   5.0 ud af 5 points fra 8 bedømmelser.


Send feedback
Kunne du lide denne artikel?
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev for private sommerhusudlejere