Brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer og øge brugervenligheden.

Trafikanalyse, så vi ved hvor mange der besøger vores website, hvordan de besøgende har fundet frem til vores website og hvordan besøgende bruger vores site.

Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
2.5 Mouseflow (trafikanalyse)
2.6 Google Analytics (trafikmåling)
2.7 Annoncenetværk
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
4. Ændringer

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Smarter Concept ApS
Lergravsvej 53
2300 København S
Telefon: 7020 9222
Email: Kontakt form

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du blokerer for vores cookies, kan du risikere nedsat funktionalitet på vores website.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at forbedre brugeroplevelsen på vores website og måle hvordan besøgende bruger vores site. Desuden benyttes cookies til at tilpasse annoncering.

2.5 Mouseflow (trafikanalyse)
Websitet anvender cookies fra Mouseflow, der registrerer hvordan du benytter vores website.

Mouseflow ApS er et dansk firma. Du kan læse Mouseflows privatlivspolitik her: http://mouseflow.com/privacy/

Du kan helt frabede dig at vi benytter Mouseflow her: http://www.godsommer.dk/mouse.aspx

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
Tradedoubler
Google Adsense

3. Brug af personoplysninger
Vi registrerer udelukkende personhenførbare oplysninger med det formål at skabe kontakt mellem udlejer og lejer af sommerhuse.

Når du henvender dig via siden til en udlejer opgiver du dit navn, din email adresse og dit telefonnummer, samt en besked til udlejeren.

Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og sendes desuden i en email til udlejeren.

Oplysningerne registreres hos os som en backup funktion til udlejerne og vi opbevarer informationerne i vores system på ubestemt tid eller indtil du henvender dig for at få dem slettet.

Oplysningerne vil kun være tilgængelige for betroede medarbejdere og den udlejer henvendelsen er sendt til.

Hvis du benytter dig af vores Book Direkte funktion til at reservere en feriebolig direkte hos udlejeren, registrerer vi de oplysninger der nødvendige for at gennemføre din bestilling hos udlejeren.

Disse oplysninger transmitteres i krypteret form, registreres hos os og sendes desuden via et web-kald eller email til udlejeren.

Disse oplysninger opbevares i vores system og vil ligeledes kun være tilgængelige for betroede medarbejdere og den udlejer bestillingen er sendt til.

Når du registrerer dig som udlejer skal du som minimum angive dit navn, din email adresse, din fysiske adresse og diverse oplysninger om den feriebolig du ønsker at udleje. Du vedligeholder selv dine oplysninger.

Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og opbevares i op til 5 år efter du har nedlagt din annonce.

Dit navn vil fremgå af din annonce. Du vælger selv om du vil vise dit telefon nummer i annoncen. De oplysninger du angiver om din feriebolig vil være synlig i din annonce. Din adresse vil ikke fremgå af din annonce.

Vi registrerer din IP adresse og hvilke handlinger du som besøgende foretager på vores site.

Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger.

Person- og log oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysninger kan dog blive vidergivet til myndighederne i forbindelse med efterforskning af mulige strafbare forhold, hvis myndighederne har ret til at få oplysningerne udleveret.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til kundeservice. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

4. Ændringer
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling data og personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Oplysningerne i dette dokument er sidst rettet 20. april 2013.