Persondata politik

Generelt
Personoplysninger registreret på dette site opbevares på betryggende vis og vil kun være tilgængelig for betroede medarbejdere.

Cookies
Vi benytter os af cookies til at øge brugervenligheden på siden og indsamle statistik.

Begrebet cookie er blot en betegnelse for en lille tekst fil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.

Du kan sætte din browser op til at informere dig, når du modtager en cookie ligesom du kan slette dine cookies via indstillingerne i din browser.

Personoplysninger
Vi registrerer udelukkende personhenførbare oplysninger med det formål at skabe kontakt mellem udlejer og lejer af sommerhuse.

Når du henvender dig via siden til en udlejer opgiver du dit navn, din email adresse og dit telefonnummer, samt en besked til udlejeren.

Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og sendes desuden i en email til udlejeren.

Oplysningerne registreres hos os som en backup funktion til udlejerne og vi opbevarer informationerne i vores system på ubestemt tid eller indtil du henvender dig for at få dem slettet.

Oplysningerne vil kun være tilgængelige for betroede medarbejdere og den udlejer henvendelsen er sendt til.

Hvis du benytter dig af vores Book Direkte funktion til at reservere en feriebolig direkte hos udlejeren, registrerer vi de oplysninger der nødvendige for at gennemføre din bestilling hos udlejeren.

Disse oplysninger transmitteres i krypteret form, registreres hos os og sendes desuden via et web-kald eller email til udlejeren.

Disse oplysninger opbevares i vores system og vil ligeledes kun være tilgængelige for betroede medarbejdere og den udlejer bestillingen er sendt til.

Når du registrerer dig som udlejer skal du som minimum angive dit navn, din email adresse, din fysiske adresse og diverse oplysninger om den feriebolig du ønsker at udleje. Du vedligeholder selv dine oplysninger.

Disse oplysninger transmitteres i ukrypteret form, registreres hos os og opbevares i op til 5 år efter du har nedlagt din annonce.

Dit navn vil fremgå af din annonce. Du vælger selv om du vil vise dit telefon nummer i annoncen. De oplysninger du angiver om din feriebolig vil være synlig i din annonce. Din adresse vil ikke fremgå af din annonce.

Vi registrerer din IP adresse og hvilke handlinger du som besøgende foretager på vores site.

Der gemmes ingen personfølsomme oplysninger.

Annoncering
Vi bruger tredjepartsannonceringsvirksomheder til at vise annoncer, når du besøger vores websted.

Disse virksomheder kan bruge oplysninger (ikke dit navn, e-mail-adresse eller telefonnummer) om dine besøg på dette og andre websteder, med det formål at levere annoncer om varer og tjenester, der måtte have din interesse.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om denne praksis og vil vide noget om dine valg i forhold til ikke at lade disse virksomheder bruge disse oplysninger, skal du klikke her.

Overfor udlejere der har en annonce på vores side, benytter vi data om den annoncerede feriebolig til at målrette annoncering fra vores annoncører.

Statistik
Vi indsamler generel statistik om hvor mange besøgende vores side har haft og hvordan brugerne fandt frem til- og benytter siden, m.v. Vi indsamler statistikken for at skabe øget brugervenlighed og optimere siden.

Vidergivelse til tredjepart
Person- og log oplysninger videregives ikke til tredjemand. Oplysninger kan dog blive vidergivet til myndighederne i forbindelse med efterforskning af mulige strafbare forhold, hvis myndighederne har ret til at få oplysningerne udleveret.

Persondata loven
Som registreret bruger hos os, har du ifølge persondataloven altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig og eventuelt gøre indsigelse mod disse. Dette kan du gøre ved at rette henvendelse til os via e-mail.