Sommerhuse » Information » Om annoncerne på GODSOMMER.DK

Om annoncerne på GODSOMMER.DK

Godsommer.dk er en annonceportal hvor private gør-det-selv udlejere og udlejningsbureauer kan annoncere udleje af deres feriebolig.

Hvis du ønsker at leje en af de viste ferieboliger, skal du lave en aftale direkte med den ejer eller det bureau der har oprettet annoncen hos os.

Du lejer ferieboligen direkte af den der har indrykket annoncen - ikke af os.

Godsommer.dk er ikke et udlejningsbureau og det er ikke os der udlejer ferieboligerne.

Godsommer.dk fungerer alene som et sted hvor udlejere af feriebolig kan annoncerer udleje af deres feriebolig. Vi har ikke noget med selve udlejningen at gøre.

Alle oplysninger om ferieboligerne, inkl. ledige perioder og priser er angivet af den enkelte annoncør. Vi påtager os ikke noget ansvar for rigtigheden.

Vi har ikke beset ferieboligerne og vi kontrollerer IKKE oplysningerne. Det er den enkelte annoncørs ansvar at disse er korrekte.

Du bør altid få bekræftet prisen, samt alle andre oplysninger som er af væsentlig betydning for din leje af ferieboligen.

Når du skal leje en feriebolig, aftaler du alt vedrørende lejen, direkte med den der har indrykket annoncen på vores site.

Du bør altid kræve en lejekontrakt hvor alle vigtige detaljer vedrørende lejemålet er beskrevet.

Udlejningen er en aftale direkte mellem dig og annoncøren. Korrekt opfyldning af aftalen er annoncørens ansvar.

Med undtagelse af en prøveperide på 30 dage, betaler annoncørerne for at få deres annonce vist på Godsommer.dk.

Vi sender opkrævningen til deres fysiske adresse via almindelig post, for at sikre at annoncøren er oprettet med korrekt navn og adresse i vores system.

Der tages forbehold for fejl i de angivne oplysninger, inklusiv fejl i oplysninger om ledige perioder og priser.

Hvis du støder på en annonce der indeholder ukorrete oplysninger eller på anden måde er upassende hører vi meget gerne fra dig, da vi naturligvis ikke er interesseret i at have misvisende annoncer på siden.