Sommerhuse » Sommerhusferie » Vil du gerne have hunden med i sommerhus?

Vil du gerne have hunden med i sommerhus?

Sommerhusferie med hunden
Har man hund vil man selvfølgelig gerne leje et sommerhus hvor hunden også er velkommen. Foto: Adobe Stock
En del hunde ejere har efterspurgt muligheden for at søge efter sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe hund. Det ønske har vi selvfølgelig opfyldt men samtidig lavet mulighed for at søge efter sommerhuse hvor grunden er indhegnet.

Du er ved at planlægge ferien i sommerhus og har fundet det perfekte sommerhus. Først herefter opdager du at det ikke er tilladt at medbringe hund - skuffet må du nu til at lede efter et andet hus.

Vi har gode nyheder for alle hunde ejere der gerne vil have familiens bedste ven med i sommerhus. Det er nu blevet utrolig nemt at opsætte et filter så du kun får vist sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe hund.

» Sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe hund

Når du først er inde på ovenstående side, husker vores filter system at "hund tilladt" er et af dine kriterier og så er det bare at vælge område, dato og andre filtre hvis du vil det.

Hvis du er så heldig at have mere end en hund har vi selvfølgelig også et filter til det.

» Sommerhuse hvor det er tilladt at medbringe 2 hunde

Indhegnet grund
En ting er at det er tilladt at medbringe hund, men for nogen hundeejere er det også rart at grunden er indhegnet, så hunden kan løbe frit rundt i haven.

Derfor skulle det naturligvis også være enkelt at søge efter sommerhuse med indhegnet grund, hvor det er tilladt at medbringe hund.

Hvis du ønsker denne kombination af filtre kan du benytte nedenstående indgang til din søgning.

» Indhegnet grund og hund tilladt

Vi håber at disse nye søgemuligheder vil gøre det lettere for alle hundeejere at finde et sommerhus hvor hele familien kan nye en dejlig afslappende ferie.Find det perfekte sommerhus!
Søg blandt tusindvis af sommerhuse.
Søg nu