8 skønne sommerhuse ved Vesterhavet der er ledige i Vinterferien uge 7

Ferie forslag - AF - 3. februar 2019 - Annonce indhold
Vinterferien står for døren og skal der luft under vingerne kan en sommerhusferie ved Vesterhavet være oplagt. Vesterhavet er en skøn og brusende oplevelse på denne tid af året og selvom det er koldt er der stadig masser af skøn natur. Vi har fundet 8 skønne vestjyske perler der stadig er ledige i vinterferien. Læs med her og se hvad vi har fundet.


Annonce indhold


Bemærk: Priser, ledighed, faciliteter og andet der ligger til grund for denne artikel, kan have ændret sig siden den blev skrevet. Tjek venligst altid oplysningerne hos udlejer før du booker et sommerhus.


1. Havudsigt og kun 200 m til vandet. Aktivitetsrum og internet forbindelse så I kan være online hvis behovet opstår. Ferieboligen er på 204 m2, er i 2 plan, og er bygget i 1986. I skrivende stund ledig i vinterferien 2019 - Uge 7. Set hos Sol & Strand2. Sommerhus opført i 2018 med havudsigt og 150 meter til vandet. Ligger i Klitmøller og er p.t. ledigt i uge 7. Klar til en skøn vinterferie. Set hos Sol & Strand3. Med kun 150 meter til en formodentlig blæsende Lønstrup strand med masser af skum på bølgerne er det godt med brændeovn i sommerhuset til at varme kroppen op efter en lang spadseretur ved vandet. Huset byder på 100 m2 og plads til 5 personer. Gulv varme i stuen og perfekt til en hyggelig vinterferie ved Vesterhavet. Set hos Sol & Strand4. Sommerhus ved Vejers Strand til 6 personer på 105 m2. Loft til kip i stuen og hems til børnene. Lige godt 500 meter til vandet og en hyggelig brændeovn til de stille aftener. Lige nu ledig i Vinterferien 2019 - Uge 7. Set hos Sol & Strand5. Flot sommerhus på kuperet klitgrund i Grønhøj godt 400 meter fra havet. Sommerhuset er fra 2005 og har plads til 6 personer på sine 105 m2. I skrivende stund ledig i både uge 7 og uge 8. Set hos Sol & Strand6. Lækkert sommerhus i Lønstrup kun 400 meter fra Vesterhavet. Brændeovn og 3 soveværelser. P.t. ledigt i vinterferien. Set hos Sol & Strand7. 150 m2 kun 200 meter fra Vesterhavet. Rummeligt og lækkert fra 2006. Ledigt i vinterferien i øjeblikket. Set hos Sol & Strand8. Luksussommerhus i Stauning med udsigt til Ringkjøbing Fjord. Ikke direkte ved Vesterhavet, men ud til Ringkjøbing Fjord. Ledigt i uge 7. Set hos Sol & StrandAnnonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling hvis du lejer et sommerhus eller køber et produkt efter vi har henvist dig.