7 lækre sommerhuse med indendørs aktivitetsrum til regnvejrsdagene

Ferie med børn - AF - 2. februar 2019 - Annonce indhold
Sommerhus ferien i Danmark står og falder ofte lidt på om vejret holder, men med et sommerhus med aktivitetsrum er der masser af underholdning indendørs, hvis vejret skulle vises sig fra sin værste side. Vi har samlet vores bud på 7 lækre sommerhuse med aktivitetsrum der også er hyggelige når det regner.


Annonce indhold


Bemærk: Priser, ledighed, faciliteter og andet der ligger til grund for denne artikel, kan have ændret sig siden den blev skrevet. Tjek venligst altid oplysningerne hos udlejer før du booker et sommerhus.


1. Lækkert sommerhus i Blåvand med aktivitetsrum og legeplads i haven. Set hos Sol & Strand2. Moderne sommerhus indrettet på 150 m2 med separat aktivitetsrum med blandt andet pool og airhockey. Set hos Sol & Strand3. Mindre sommerhus i Egense, Nordjylland med 6 soveplader og et mindre aktivitetsrum. Perfekt til den lille familie der gerne vil have et klassisk sommerhus med mulighed for diverse spil. Set hos Sol & Strand4. Lyst og venligt sommerhus med plads til 8 personer og et aktivitetsrum der byder på billard og bordfodbold. Set hos Sol & Strand5. Eksklusivt sommerhus i Blåvand med aktivitetsrum og indendørs swimmingpool. Kun 400 meter til vandet. Set hos Sol & Strand6. Klassisk og meget flot sommerhus i Gedesby på Lolland-Falster. Aktivitetsrum med blandt andet billard og airhockey. Set hos Sol & Strand7. Første klitrække. Stort, flot og veludstyret sommerhus med aktivitetsrum til indendørs underholdning. Set hos Sol & StrandAnnonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling hvis du lejer et sommerhus eller køber et produkt efter vi har henvist dig.