Sommerhuse » Sommerhusferie » Den ultimative guide til forlystelsesparker og tema oplevelser i Danmark

Den ultimative guide til forlystelsesparker og tema oplevelser i Danmark

Forlystelsesparker i Danmark
Når man holder ferie i sommerhus kan det være nærliggende at tage en dag eller to ud af kalenderen til at besøge en forlystelses- eller temapark i nærheden. Foto: ShotShop
Sommerhusferien byder på ro og afslapning, men er man på ferie med børn, kan det være godt med en enkelt dag hvor man kommer ud at opleve noget helt andet. Derfor har vi lavet den ultimative oversigt over forlystelser og temaoplevelser i Danmark, så du let kan finde gode oplevelser til din sommerhusferie.

Vælg område:


Bakken, Klampenborg
Dyrehavsbakken i Klampenborg en af Danmark ældste forlystelsesparker og grundlaget for Bakken blev lagt for mere end 425 år siden. På Bakken kan man opleve revy, forlystelser, spil og sjov for hele familien.


Besøg: www.bakken.dk

BonBon-Land, Holmegaard
BonBon-Land er historien om slikfabrikken i Holme-Olstrup der blev til en af Danmarks mest populære forlystelsesparker. BonBon-Land byder blandt andet på guldgraveri i Cowboybyen for de mindste eller Cobratårnet med sin flotte udsigt til de største.

Besøg: www.bonbonland.dk

Brændegårdshaven, Svaneke
Opvarmet vandland med rutsjebaner, svævebaner, robåde, trylleshow og minigolf er blot nogen af de ting du kan opleve i den mere end 80 år gamle Brændesgårdshaven i Svaneke på Bornholm.

Besøg: www.braendesgaardshaven.com

Days Seawest, Nr. Nebel
Feriecenter Dayz Seawest ligger tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Mini legeland, badeland og bowling er noget det du blandt andet kan opleve som dagsgæst i Feriecenter Dayz Seawest.

Besøg: www.seawest.dk

Dayz Søhøjlandet, Gjern
Dayz Søhøjlandet i Gjern ved Silkeborg byder på tropisk vandland med vandrutsjebane og spabad, helårs skibakke, minigolf og hyggelige spisesteder.

Besøg: sohojlandet.dayz.dk

Djurs Sommerland, Nimtofte
Med 60 forlystelser er Djurs Sommerland i Nimtofte et godt bud på en hyggelig dag med masser af sjov for hele familien. Parken indeholder forlystelser både for de helt små, de fartglade og hele familien.

Besøg: www.djurssommerland.dk

Fårup Sommerland, Blokhus
Børnevandand, river rafting, færdselsskole og vilde rutjsebaner er blot nogen af de ting Fårup Sommerland byder på. Fårup Sommerland ligger placeret dybt inde i skoven i det naturskønne Nordjylland tæt ved Vesterhavet ved Blokhus.

Besøg: www.faarupsommerland.dk

Golf & Fun Park, Væggerløse
Væggerløse ligger meget tæt på det kendte sommerhusområde Marielyst og det er også her du finder Golf & Fun Park. I Golf & Fun Park kan du blandt andet opleve Adventuregolf, Baseball, BumperBoats og Fodbold Golf. Der er sjove oplevelser i vente for både store og små.

Besøg: www.golffunpark.dk

Jesperhus Blomsterpark, Nykøbing Mors
Jesperhus Blomsterpark byder på vandland, indendørs- og udendørs legeland, golf, film, shows og en indendørs zoo med fritgående dyr. I legelandet kan man både prøve minibåde, minibiler, karruseller, rutschebane og mange andre ting. For de mindste er der det indendørs legeland Hugoland.

Besøg: www.jesperhus.dk

Knuthenborg Safaripark, Maribo
I Knuthenborg Safaripark kan du opleve safari dyr der går frit rundt på de store områder. Du kan blandt andet opleve zebraer, næsehorn, giraffer og mange andre dyr, mens du bevæger dig rundt i parken i din bil, på din cykel eller til fods. Med mere end 23 km vej i parken er der nok at opleve.

Besøg: www.knuthenborg.dk

Lalandia Billund, Billund
Lalandia er et feriecenter, men tilbyder også at man kan komme ind som ikke-boende gæst og opleve sjove aktiviteter, restauranter og deres vandland Aquadome.

Besøg: www.lalandia.dk

Lalandia Rødby, Rødby
Oplev en dag med sjove aktiviteter for hele familien i Lalandia Rødby. Selvom I ikke bor i selve feriecenteret, er det stadig muligt at komme ind som dags-gæst og opleve vandland, familie aktiviteter, butikker og en masse andet sjov.

Besøg: www.lalandia.dk

LEGOLAND, Billund
I LEGOs hjem by Billund finder du LEGOLAND med mere end 50 forlystelser til børn og børnefamilier. Parken er delt op i tema områder som eksempelvis Western byen, Piratland, Adventureland med flere.

Besøg: www.legoland.dk

Madsby parken, Fredericia
I MadsbyParken i Fredericia er der blandt andet Mooncar bane, klatrebane og sandlegeplads. Man kan også ro en tur på søen eller opleve dyrene i legeparken.

Besøg: http://www.fredericia.dk/MadsbyLegepark/

Middelaldercentret, Nykøbing Falster
Oplev den gamle middelalder købstad Sundkøbing. Her kan du opleve hvordan Danmark så ud for ca. 600 år siden, med blandt andet ridder turnering, torvekoner, købmænd og andre spændende oplevelser tiden der var.

Besøg: www.middelaldercentret.dk

Randers Regnskov, Randers
Oplev Randers Regnskovs 3600 m2 store tropiske udstilling med dets mangfoldige dyreliv og autentiske regnskovsoplevelse. Randers Regnskov har mere end 200 forskellige arter i deres udstilling.

Besøg: http://www.regnskoven.dk

Rømø Lege- og Hesteland, Rømø
Rømø Lege- og Hesteland er et udendørs legeland med vand legeplads, hesteridning og udendørs legeplads. Så har du lejet sommerhus på Rømø er det nærliggende at besøge Rømø Lege- og Hesteland.

Besøg: http://hesteland.kommandoergaarden.dk

Sommerland Sjælland, Nørre Asmindrup
Sommerland Sjælland i Odsherred byder på god plads og mere end 60 forskellige aktiviteter. Der er både legepladser, klatrebane, vandland og traditionelle forlystelser.

Besøg: www.sommerlandsj.dk

Tivoli Friheden, Århus C
Tivoli Friheden er en forlystesespark i Århus og byder blandt andet på rutjsebaner, indendørs legeland, minigolf, raiobiler og et utal af andre sjove forlystelser.

Besøg: www.friheden.dk

Find det perfekte sommerhus!
Søg blandt tusindvis af sommerhuse.
Søg nu