Sommerhuse » Sommerhusferie » 5 rigtig gode sommerhusområder på Sjælland som bare skal opleves

5 rigtig gode sommerhusområder på Sjælland som bare skal opleves

Ferie forslag - AF - 8. februar 2019 - Annonce indhold
Her finder du listen over 5 rigtig gode sommerhusområder på Sjælland. Fælles for dem alle er at de ligger ud til kysten og ikke længere end halvanden times kørsel fra København. Se listen her og planlæg din næste sommerhusferie på Sjælland.


Annonce indhold

Tisvildeleje

Tisvildeleje er et populært sommerhusområde i Nordsjælland. Hyggelig lille by med en dejlig strand og naturlegelads til børnene. Kører man langs kysten videre mod nord kommer gennem smukke Rågeleje, forbi Smidstrup strand og op til Gilleleje.

Se sommerhuse i Tisvildeleje


Smidstrup Strand

Smidstrup Strand er også poplært og et godt sommerhusområde. Dejlig roligt og meget kort afstand til Gilleleje by, hvor der er masser af butikker og dejlige madsteder. Mange bruger Smidstrup Strand som base for sommerhusferien og tager så på udflugt til eksempelvis Gillejleje eller kører mod vest til Tisvildeleje eller Hundested.

Se sommerhuse ved Smidstrup Strand


Dronningmølle

En af de andre gode sommerhusområder på Sjælland er Dronningmølle. Som Smidstrup Strand ligger Dronningmølle også relativt tæt på Gillelejes hyggelige havnemiljø, men blot mod øst. Fra Dronningmølle strand kan man nyde den flotte solnedgang hvis man kigger mod Gilleleje mod vest.

Se sommerhuse i Dronning Mølle


Rørvig

Når man taler gode sommerhusområder på Sjælland kommer man helt sikkert ikke uden om Rørvig. Rørvig en en hyggelig lille havne by der ligger i det nordvestlige Sjælland. Her er både dejlig strand og en havn hvor børnene kan fiske krabber om sommeren. Der er også et dejlig skov område i Rørvig og et skønt ishus, med mulighed for minigolf.

Se sommerhuse i Rørvig


Sejerøbugten

Området omkring sejerø bugten er også meget eftertragtet. Specielt stranden omkring Gudmindrup Lyng er rigtig god. Området omkring Sejerøbugten tæller også områder som Højby Lyng og Tengslemark Lyng. Fra området omkring Sejerøbugten er der kort køre afstand til både golf og Sommerland Sjælland.

Se sommerhuse ved SejerøbugtenAnnonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling hvis du lejer et sommerhus eller køber et produkt efter vi har henvist dig.