Sommerhuse » Sommerhusferie » Hold familiefesten eller det årlige familietræf i et stort sommerhus

Hold familiefesten eller det årlige familietræf i et stort sommerhus

Annonce indhold
Familiefest i sommerhus
Hold familiefest eller fætter/kusine træf i et sommerhus og få samlet hele familien.
Når familien skal samles til det årlige familietræf eller der skal afholdes en familie fest er udfordringen altid at finde et sted hvor der er plads til alle. En idé som mange er kommet på, er at holde sammenkomsten i et stort sommerhus med plads til mange personer.


Annonce indhold


Bemærk: Priser, ledighed, faciliteter og andet der ligger til grund for denne artikel, kan have ændret sig siden den blev skrevet. Tjek venligst altid oplysningerne hos udlejer før du booker et sommerhus.

Problemet med at finde et stort sommerhus eller feriebolig til at holde familietræffet i er ofte at mange sommerhuse i Danmark kun lejes ud i fra lørdag til lørdag og man derfor ikke altid kun kan nøjes med at leje en weekend. Vi har derfor fundet et par bud på store ferieboliger der egner sig til familietræf og kan lejes henover en weekend.

Store ferieboliger til familie- træf eller fest

Her følger en oversigt over udvalgte ferieboliger der i perioder udlejes henover en weekend og har en størrelse der gør at de er egnet til familiesammenkomst.


Andre muligheder med plads til hele familien
Det var vores forslag til ferieboliger til familietræf, men hvis du ikke fandt noget du kunne bruge, kan du også kigge i vores sektion for store sommerhuse hvor der også findes sommerhuse til mange personer.


Annonce indhold. Vi modtager eventuelt betaling hvis du lejer et sommerhus eller køber et produkt efter vi har henvist dig.