Område: By: Bolig type: Udlejer type:
Personer: Ankomst: Afrejse:
Filter:

 Google+ Tweet
Vis på kort   Ny søgning  Ændre søgekriterier  Nulstil 

Sommerhus Sønderjylland


Lej sommerhus i Sønderjylland. Nedenfor finder du annoncer for sommerhuse der udlejes i Sønderjylland.

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >>
Sommerhus: 8610   - Skovmose , Sønderjylland - 6 personer
Charmerende sommerhus kun 650 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Dejlig natur og kun 20 min.kørsel til Havnebyen Sønderborg, hvor der er et hav af seværdigheder og gode shoppe-muligheder.Sommerhuset er beliggende på en s..

Udlejes af ejer

Mere information
Top Annonce

Sommerhus: 1022   - Arrild-ferieby , Sønderjylland - 4 personer
Sommerhus beliggende i Arrild Ferieby, som er et naturskønt område i hjertet af Sønderjylland. Huset har åbent terrasseareal og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er huset lyst og venligt med køkken/alr..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 7681   - Rendbjerg , Sønderjylland - 6 personer
Velplejet sommerhus på 71 m2 i Rendbjerg ved Gråsten i Sønderjylland, ca. 20 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Huset ligger på en stor rolig grund med havudsigt fra stuen og terrassen. Sommerhuset ligger få hundrede ..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 7696   - Rendbjerg , Sønderjylland - 4 personer
Absolut nydeligt sommerhus til den lille familie beliggende i Rendbjerg, ca. 20 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Huset ligger på en stor lukket grund få hundrede meter fra Rendbjerg Marina, med bl.a. en lille lejeplads, en restaur..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 7704   - Rendbjerg , Sønderjylland - 7 personer
Topklassehus på 80 m2 med spabad og sauna. Huset ligger på en stor grund med havudsigt fra såvel grund som hus. Huset er beliggende i Rendbjerg, ca. 20 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Huset ligger få hundrede meter fra..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 7707   - Rendbjerg , Sønderjylland - 6 personer
Rummeligt og moderne indrettet træhus på stor ugenert grund omgivet af høje træer. Huset, som ligger i Rendbjerg ved Gråsten, er bygget i 1974 og gennemgående renoveret i 2006. Huset ligger få hundrede meter fra Ren..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 7725   - Rendbjerg , Sønderjylland - 4 personer
Rummeligt sommerhus i Rendbjerg ved Gråsten i Sønderjylland. Huset har 4 sovepladser og et legerum med div. legesager. Huset ligger 500 m fra Flensborg fjord og ca. 15 km fra den dansk-tyske grænse. Endvidere er der kun få kilomet..

Udlejes af bureau

Mere information

Ferielejlighed: 7741   - Rømø , Sønderjylland - 4 personer
Dejlig ferielejlighed i ferieparken RIM ved Havneby på den sydlige del af Rømø. Ferielejligheden er velegnet til 4 personer, og den ligger i spændende område med mange aktiviteter og seværdigheder. Rømø er kend..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 9937   - Skovmose , Sønderjylland - 8 personer
Rummeligt og eksklusivt sommerhus til 8 personer på roligt grundstykke. Huset er utrolig velindrettet og fremtræder lyst og venligt. I huset er der en lys og rummelig stue med brændeovn, samt et åbent køkkenområde. Fire ..

Udlejes af bureau

Mere information

Feriehus: 10015   - Sønderborg , Sønderjylland - 4 personer
Et lille dejlig nyrenoveret Feriehus i Sønderborg BY Centrum, ovenfor Slottet kun 100 m. fra Havneområdet og 50 m. fra Gågaden,, kun 200 m. til en af Sønderborgs bedste badestrande. Huset er fra 1770, men er med nyt køkken, b..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 10518   - Sydals , Sønderjylland - 5 personer
Sommerhus "Aftægtshus" fra 1822 nænsomt renoveret gennem 2 år. Alt i hele huset er nyt. Huset er beliggende på Kegnæs, Sydals. Huset indeholder 2 soveværelser med hver 2 senge, sengeborde og lamper. Det ene ..

Udlejes af ejer

Mere information

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >>
Vi har brug for din hjælp!
Hvis du er på Facebook og synes godt om den service vi tilbyder, kan du hjælpe os med at udbrede kendskabet til Godsommer.dk ved at "Like" os på Facebook.