Område: By: Bolig type: Udlejer type:
Personer: Ankomst: Afrejse:
Filtre:
Koster fra DKK 2.000,- for en uges leje, i udvalgte perioder.*
Filter:

 Google+ Tweet
Vis på kort   Ny søgning  Ændre søgekriterier  Nulstil 

Billige sommerhuse


Billige sommmerhuse finder du nedenfor. Sommerhusene koster fra 2.000,- for en uges leje, i udvalgte perioder.

Bemærk venligst at det er udlejerne selv der indtaster priserne og GODSOMMER.DK kan derfor ikke garantere at der ikke er fejl i priserne. Få altid bekræftet prisen hos udlejer.

Hvis du oplever forkert information, hører vi gerne fra dig, hvilken annonce det drejer sig om.

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >>
Ferielejlighed: 573   - Løkken , Nordjylland - 8 personer
Ferielejlighed med masser af plads. Tæt på Løkken by. Nær ved Løkken Strand. Nabo til Løkken Golfklub. 10 km til Faarup Sommerland. Kvalitetshus bygget i 2006. 4 soverum, 8 sovepladser i 4 dobbeltsenge. Alle soverum me..

Udlejes af ejer

Mere information
Top Annonce

Sommerhus: 935   - St. Sjørup , Østjylland - 6 personer
Huset er beliggende i et roligt sommerhusområde ved St. Sjørup på Norddjursland - 30 km fra Randers og 17 km fra Fjellerup Strand. Gåafstand til landsbyen St. Sjørup med gamle huse og gadekær. Centralt beliggende i for..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1022   - Arrild-ferieby , Sønderjylland - 4 personer
Sommerhus beliggende i Arrild Ferieby, som er et naturskønt område i hjertet af Sønderjylland. Huset har åbent terrasseareal og overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er huset lyst og venligt med køkken/alr..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1261   - Nørlev , Nordjylland - 4 personer
Nørlev, Sommerhus i Nørlev Hjørring: Nordjylland, sommerhus, 43 m2, 2 sovepladser, Charmerende ældre sommerhus beliggende ved vestkysten i et meget hyggeligt sommerhusområde med havkig og tæt ved en dejlig hvid sandstran..

Udlejes af ejer

Mere information

Feriehus: 1399   - Gudhjem , Bornholm - 6 personer
Hold ferie på Åhave. Gården Åhave ligger ved Salene Bugt ca. 2 km. sydvest for Gudhjem i den spændende og smukke Nordbornholmske natur med direkte udsigt til Østersøen og Christiansø. Til gården høre..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1483   - Skødshoved Strand , Østjylland - 4 personer
Ved Skødshoved Strand og tæt på Mols Bjerge, ligger dette sommerhus på lukket vej. Her er meget naturskønt og kun kort afstand til god og børnevenlig badestrand og skøn lille lystbådehavn. Huset ligger på..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1508   - Lyngså , Nordjylland - 6 personer
Nyrenoveret hyggeligt sommerhus for 6 personer. Centralt beliggende kun 500 m. fra børnevenlig badestrand og 500 m. til nærmeste købmand. Sommerhuset indeholder forgang, renoveret badeværelse med bruseniche og klinkegulv. Nyt k..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1760   - Erslev , Vestjylland - 6 personer
Godt udgangspunkt for famileferien. Fred og ro og her er Limfjorden kun 100 m fra huset med en lavvandet, varm strand, hvor børnene uden fare selv kan bade. I vestenvind ideelt for windsurfing. Robåd til fiskeri og sjov ligger klar på..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1786   - Juelsminde , Østjylland - 5 personer
Sommerhus helårs isoleret - ved As Vig - Juelsminde - dejlig beliggenhed -75 m til fin badestrand - udsigt over vandet - 250 m til købmand - ligger på åben fællesgrund med petanque- og fodboldbane. Dejlige lukkede terrass..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 3688   - Tornby , Nordjylland - 6 personer
Meget skønt beliggende feriehus med havkig til Vesterhavet. Sommerhuset ligger i Nordjylland på en dejlig naturgrund ved Tornby Strand. Sommerhuset er hyggeligt og lyst indrettet med moderne møbler og velegnet til en børnefamilie...

Udlejes af ejer

Mere information

Feriehus: 7539   - Tranekær , Fyn og øerne - 4 personer
TILBUD:
10 % på hele uger...

Hyggeligt, pænt renoveret og vedligeholdt feriehus i den fynske natur på Langeland, oser af ro og afslapning. Dette lækre feriehus er på 110 m2, er beliggende fredeligt og naturskønt på stille vej, kun 10 minutters cykel..

Udlejes af ejer

Mere information
Tilbudsannonce

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >>
Vi har brug for din hjælp!
Hvis du er på Facebook og synes godt om den service vi tilbyder, kan du hjælpe os med at udbrede kendskabet til Godsommer.dk ved at "Like" os på Facebook.