Område: By: Bolig type: Udlejer type:
Personer: Ankomst: Afrejse:
Filtre:
Koster fra DKK 2.000,- for en uges leje, i udvalgte perioder.*
Filter:

 Google+ Tweet
Vis på kort   Ny søgning  Ændre søgekriterier  Nulstil 

Billige sommerhuse


Billige sommmerhuse finder du nedenfor. Sommerhusene koster fra 2.000,- for en uges leje, i udvalgte perioder.

Bemærk venligst at det er udlejerne selv der indtaster priserne og GODSOMMER.DK kan derfor ikke garantere at der ikke er fejl i priserne. Få altid bekræftet prisen hos udlejer.

Hvis du oplever forkert information, hører vi gerne fra dig, hvilken annonce det drejer sig om.

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >>
Sommerhus: 11217   - Ebeltoft , Østjylland - 6 personer
Ønskes ferie ved vandet og med flot panoramaudsigt fra hus og grund går man ikke fejl af dette sommerhus 3 km fra Ebeltoft og med kun 150 m til den børnevenlige Egsmark Strand. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 soverum: 2 v&..

Udlejes af ejer

Mere information
Top Annonce

Sommerhus: 517   - Løjt , Sønderjylland - 5 personer
Smukt beliggende i Løjt, tæt ved Genner Bugt og Aabenraa Fjord med udsigt til Barsø fra terrassen, ligger dette hyggeligt indrettet sommerhus i træ. Bygget i 1976 og renoveret i 2003. Beliggende på et stort fællesomr..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1293   - Gatten , Nordjylland - 6 personer
Stenhus på 105 m2 i to etager opført i 1964. Nyrenoveret overalt i 2009 ( bl.a. nyt bad og køkken ). Nye termovinduer i 2013. Huset ligger på lys og åben skovgrund 4.300 m2 i Øjesø plantage, et fredet og lukket..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 8403   - Hals , Nordjylland - 6 personer
Huset er beliggende på en stor grund med god plads til leg. Omkring huset er der anlagt terasser, så der er mulighed for både sol og skygge. Beliggenheden er i gåafstand via stisystem til børnevenlig badestrand, lystbåde..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 9038   - Faaborg , Fyn og øerne - 8 personer
Hyggeligt sommerhus beliggende på halvøen Horneland vest for Faaborg. Med plads til 8 personer. 2 minutter til børnevenlig strand. Flot udsigt med solnedgang over Helnæsbugten fra den ene af de overdækkede terrasser. Huset ..

Udlejes af ejer

Mere information


Sommerhus: 11454   - Sjællands Odde , Vest- og Sydsjælland - 6 personer
For enden af mindre stikvej findes hyggeligt og lyst fritidshus. Blot 2 min. gang til badestrand ved Sejerøbugten. Tilbagetrukket og ugenert på naturgrund. Indeholder: Entre, Toilet og friluftsbruser, hyggeligt soveværelse med god skab..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1509   - Fjerritslev , Nordjylland - 8 personer
Sommerhuset ligger på en naturgrund, ca 500 m. fra Vesterhavet (Thorupstrand, Fjerritslev). Det er indrettet med entre, to soveværelser- begge med dobbeltsenge, to køjerum - hver med 2 køjesenge, køkken allrum med spisebord o..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 10459   - Bork Havn , Vestjylland - 6 personer
Luksus spa sommerhus,beliggende i et nyere sommerhus område ved Bork Havn i bunden af Ringkøbing Fjord. Sommerhusets størrelse er på 84 m2 med 2 terrasser hvoraf den ene er delvis overdækket . Stor græspl&#..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1322   - Arrild , Sønderjylland - 8 personer
Arrild er et naturskønt område i hjertet af Sønderjylland og i disse dejlige omgivelser ligger dette pragtfulde, nybyggede luksusferiehus (2006) i træ. Til huset hører et såvel åbent som overdækket terrassearea..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1114   - Kegnæs , Sønderjylland - 6 personer
Lyst og særdeles hyggeligt stråtækket sommerhus på 105 m2 i 2 etager. Med fantastisk beliggenhed på Kegnæs. Huset er nyrenoveret i 2006. Huset ligger på en 900 m2 stor grund i naturskønt område med ku..

Udlejes af ejer

Mere information

  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >>
Vi har brug for din hjælp!
Hvis du er på Facebook og synes godt om den service vi tilbyder, kan du hjælpe os med at udbrede kendskabet til Godsommer.dk ved at "Like" os på Facebook.