Område: By: Bolig type: Udlejer type:
Personer: Ankomst: Afrejse:
Filter:

 Google+ Tweet
Vis på kort   Ny søgning  Ændre søgekriterier  Nulstil 

Oversigt over ferieboliger i Skagen.


Skagen er det nordligste punkt i Danmark og er kendt for sin flotte natur og hvide sandstrande. Det er i Skagen, at Kattegat møder Vesterhavet og det er i Skagen du finder både natur og afslapning. Sommerhuse i området omkring Skagen er utrolig eftertragtede og Skagen besøges hvert år af mange turister fra både ind- og udland. Læs mere om Skagen

  1  2  >>
Sommerhus: 2908   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
Dejligt sommerhus beliggende ved Vesterhavet. Huset indeholder 3 værelser med dobbeltseng, køkken med opvaskemaskine, nyt badeværelse og rummelig stue. Lukket have med syd-vestvendt terrasse...

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 333   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
GIV ET BUD:
UGE 33, UGE 35, UGE 37 ELLER UGE 39

Huset er et træhus med græstag og ligger tæt ved Råbjerg Mile. Det ligger . I den anden er der haveredskaber, værktøj, cykler mv. og inde er der brændeovn. Huset er meget velholdt og veludstyret med virkelig god..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 222   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
Knasborghus 6 Dette feriehus ligger helt frit nærmest klitter og strand med vidunderlig udsigt over naturen inkl fugleliv og dyreliv. Udsigten findes både inde fra huset og udefra den sydvendte store overdækkede terasse. Her sidder ..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 217   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
Knasborghus 7 Stort moderne sommerhus til 6 personer med vidunderlig beliggenhed i fri natur og med flot udsigt mod klitterne. På 2-3 minutter kan du gå på en lille privat strandsti over klitterne og komme til en af de bedste og me..

Udlejes af ejer

Mere information

Ferielejlighed: 809   - Skagen , Nordjylland - 4 personer
I kernen af Skagen østerby har vi en 1. sals lejlighed til udlejning. Lejligheden er beliggende i gl. Skagenshus ca 100 m fra Sønderstrand, tæt på centrum, havn og natur. Den består af stue med TV sorroundsystem, DAB radio sa..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1384   - Skagen , Nordjylland - 4 personer
Skagenhus i nærheden af Brøndumshotel og Skagens museet. Hyggeligt hus på ca. 65 qm, max 4 personer. Ligger over for Brøndums Aneks med en lille have/terrasse med havemøbler. Ikke ret langt fra sønderstrand og havnen...

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 1425   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
Hyggeligt sommerhus i det gamle Kandestederne tæt på Raabjerg Mile og Vesterhavet udlejes i juni/juli/august. Sommerhuset ligger på ugenert tilvokset grund med stor solrig træterrasse. Sommerhuset er rummeligt med 3 soveværel..

Udlejes af ejer

Mere information

Feriehus: 204   - Skagen , Nordjylland - 22 personer
Knasborghus 1 Vores feriehus er et meget charmerende 220 m2 tidligere bondehus som nu er renoveret med tre badeværelser, to nye køkkener, 7 dobbeltværelser, klinkers, gulvvarme mm. Ferieboligen har en fantastisk beliggenhed på ..

Udlejes af ejer

Mere information

Sommerhus: 221   - Skagen , Nordjylland - 5 personer
Knasborghus 5 Dette hyggelige sommerhus på ca 45 m2 ligger fint i et hjørne med fri udsigt fra den sydvendte overdækkede terasse med havemøbler. Her kan du sidde og nyde din morgenkaffe med udsigt til klitterne og til lyden af..

Udlejes af ejer

Mere information

Feriehus: 1305   - Skagen , Nordjylland - 6 personer
Hyggelig og rummelig rødstens murermestervilla fra 1957, 10 minutters gang fra Skagen centrum. Her er der fred og ro, en stor have, som børnene kan lege i, og en dejlig hævet træterrasse mod vest, hvor man kan nyde solen eftermidd..

Udlejes af ejer

Mere information

  1  2  >>
Vi har brug for din hjælp!
Hvis du synes godt om den service vi tilbyder, kan du hjælpe os ved at give os +1 på Google nedenfor.