Annonce 2913 - Sommerhus - Gjern, Midtjylland     

Annonce ID:2913
Type:Sommerhus
Udlejes af:Ejer
Bygget:2007
Størrelse:106 m2
Grundareal:200 m2
Terrasse:25 m2
Overdækket terrasse:20 m2
Kørestolsegnet:Nej

Personer:8
Soverum:4
Dobbelt senge:4
Dyr:Ikke tilladt
Rygning indendørs:Ikke tilladt
Sted:Gjern
Område:Midtjylland
Land:Danmark
 Del på Google+ Tweet


Luksus sommerhus ved Dayz Søhøjlandet tidligere Danparcs Feriecenter


Gratis Adgang Til Badeland & Aktiviteter - Super tilbud: Lej lang weekend (tors-søn) eller midtuge (4 dage man-tors) i lav sæson for kr.3.695,- inkl. rengøring. Spar 40% sammenlignet med standard priser i området.

Flot 2-etages luksus sommerhus placeret på dejlig naturgrund ved Dayz Søhøjlandet i Gjern (tidligere Danparcs) med store udvendige terrasser. Inklusive i lejen er masser af gratis aktiviteter såsom badeland, klatrevæg, sportshal, børneunderholdning og meget mere. Samt gåafstand til golfbaner, mountainbike, helårsski, hesteridning og mange andre sjove aktiviteter. Huset er flot indrettet, sauna, spa og brændeovn. I alt 106 m2, 4 soveværelser med plads til 8 personer. Dejlig opholdsstue med udgang til stor sydvendt terrasse, stort flot køkken med alt i hårde hvidevarer, 2 badeværelser, 42" fladskærm og DVD afspiller og trådløst internet. Skal opholdet være helt i særklasse, skal I bo i dette nye luksus hus.

Aktiviteter i området:
Trods den skønne natur omkring Søhøjlandet som ligger midt i de fredede Gjern Bakker er der mange andre ting at gøre når du er i området. Her er lidt muligheder for at udvide feriehorisonten, til stor glæde for modige og eventyrlystne gæster.

I badelandet finder I bl.a. en 56 m lang vandrutchebane med lys og lydeffekter, der sikkert får det til at kilde i maven. Der er noget for både vandhundene og for dem som ønsker at slappe i form af det varme og boblende spabad, som masserer ømme muskler. Til de små gæster er der et varmt børnebassin, de kan lege i. På stedet findes desuden mange andre gode aktiviteter for hele familien, som kan tilkøbes til særdeles gunstige priser. I kan bl.a. prøve bueskydning, klatrevæg, leje cykler og i sportshallen kan I reservere baner og spille badmintion, squash eller tennis dette er betalingsfrit.

Hver uge arrangeres der nye aktiviteter. I finder også Mountain Bike Center og ridecenter, så I har mulighed for at komme på guidede rideture rundt i det naturskønne område, hvad enten I er begyndere eller øvede.
Som noget meget utraditionelt har I mulighed for at stå på ski året rundt på den udendørs 7500 m2 store kunstige skibakke. Bakken er lavet af kunstfibermåtter, som der sprøjtes vand på, så det næsten føles som at stå på rigtig sne. Der er 3 forskellige lifte og 2 pister i skicentret, så I kan sagtens få afprøvet teknikkerne.
Hele familien kan også gå en sjov tur i området, hvor der er udlagte poster og opgaver af forskellige længder og sværhedsgrader, som skal løses. Der er også masser af muligheder for traveture i den kuperede natur.
Tæt ved husene finder I 9- og 18-hullers international golfbaner
Ikke langt fra ferieområdet ligger den lille hyggelige by Gjern. I Gjern er der ca. 1800 indbyggere og byen byder på forskellige service- og dagligvareforretninger.


Golfbaner i området
• Søhøjlandet Golf Resort - 18 huller - afstand 200 meter
• Dayz Golf - 9 huller pay/play - afstand 200 meter
• Silkeborg Golf Club - 18 huller - afstand 10 km
• Hammel Golf Klub - 18 huller - afstand 12 km
• Markusminde Golf Club - 18 huller - 18 km
• Himmelbjerg Golf Club - 18 huller + 9 hullers pay/play - afstand 29km http://www.sommerhus-søhøjlandet.dk
Billeder

Luksus sommerhus ved DanParcs feriecenter  i Søhøjlandet
Luksus sommerhus ved DanParcs feriecenter  i Søhøjlandet Køkken med alt i hårde hvidevare Stor lys stue - Trådløst internet adgang Dobbeltdøre med udgang til terrassen Spisepladser i køkkenet til 8 personer Stor sydvendt terrasse udenfor stue og køkken Jacuzzi på 1.sals badeværelset Brusekabine og sauna Sauna Vaskemaskine og tørretumbler 
Soveværelse nr.1 Soveværelse nr.2 med udgang til 1.sals balkon Soveværelse nr.3 med udgang til 1.sals balkon Soveværelse nr.4 1. sals balkon med sydvendt udsigt. Mountain bike bane og cykeludlejning i området Naturskønt område Helårs skibakke i området Tropisk badeland 100 meter fra huset. Adgang er indlkuderet i lejen. Helårs skibakke 
Sommerhus 2913 Plantegning 


Kort


Beliggenhed:
Afstand hav/sø/fjord:
400 m
Afstand købmand:1000 m
Afstand badeland:100 m
Afstand restaurant:1 km
Afstand golf:100 m (Søhøjlandet Golf Resort)
Afstand minigolf:1 km
Afstand sommerland:100 m (Gjern bade og søhøjland)
Beliggende i feriecenter:Ja (DanParcs Søhøjlandet)
Afstand fiskemulighed:1 km
Afstand fitness:100 m
Afstand cykeludlejning:1 km

Faciliteter:
Wellness
SaunaSpa
Multimedie
DVDInternet TrådløstTV
Udendørs faciliteter
HavemøblerPrivat parkering
Hvidevarer
ElkogerEmhætteFryser
KaffemaskineKøleskabKomfur
MikrobølgeovnOpvaskemaskineTørretumbler
Vaskemaskine
Øvrigt
Brændeovn/Pejs
Kontakt udlejer
Dit navn:*


E-mail:*


Telefon:


Besked til annoncør:
ANNONCØR

Navn:Birgit Johansen
Mobil:+45 20258609
Land:Danmark

Ved telefonisk kontakt, oplys venligst GODSOMMER.DK annonce 2913 som reference.

 Læs denne information før du indgår aftale om leje af ferieboligen

Ejer/Privat leje
Når du lejer privat, lejer du direkte af ejeren og aftaler alt vedrørende din leje af ferieboligen direkte med ejeren. Ejeren kan både være en privat person eller en virksomhed, men der er ikke noget udlejningsbureau inde over aftalen.

Bureau leje
Når du lejer via bureau, handler du med et udlejningsbureau, som på vegne af en ferieboligejer, udlejer dennes feriebolig.

Generelt
Du lejer ikke ferieboligen af os. Godsommer.dk er en annonceportal hvor private udlejere og udlejningbureauer kan annoncere udleje af deres feriebolig. Aftalen om leje af ferieboligen aftales direkte med den der har indrykket annoncen på vores portal, uden vi er part i aftalen.

 Om annoncerne på GODSOMMER.DK