Område: By: Bolig type: Udlejer type:
Personer: Ankomst: Afrejse:
Filter:

 Google+ Tweet
Vis på kort   Ny søgning  Ændre søgekriterier  Nulstil 

Sommerhuse ved Bryrup


Sommerhus: 5711   - Bryrup , Midtjylland - 4 personer
Dette hyggelige sommerhus i sten ligger på en stærkt kuperet natur-/ skovgrund med høj beplantning. Til huset hører et åbent terrasseareal med havemøbler, hvor man ugenert kan slappe af. Indvendig er der vandskurede v..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 5658   - Bryrup , Midtjylland - 6 personer
Højt beliggende med en pragtfuld udsigt over den skønne, midtjyske natur, tæt på søer og skov, finder I dette flotte sommerhus i træ, hvor det er tilladt at medbringe op til 6 stk. middelstore heste - indhegningen er 1 m..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 5636   - Bryrup , Midtjylland - 5 personer
Med en virkelig flot beliggenhed på stor, kuperet naturgrund med udsigt over storslået natur finder I dette hyggelige sommerhus, bygget 1986, men totalrenoveret overalt 2008. Til huset hører såvel overdækket som åbne ter..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 5659   - Bryrup , Midtjylland - 6 personer
Med en virkelig flot beliggenhed på en kuperet naturgrund med udsigt over en storslået natur, finder I dette velholdte sommerhus i træ, bygget i 2000. Huset er allergivenligt og energivenligt med solvarmeanlæg. Til huset høre..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 5660   - Bryrup , Midtjylland - 6 personer
Højt beliggende træhus med en pragtfuld udsigt over den skønne natur samt Naturstigen/ den gamle bane mellem Silkeborg og Horsens. Tæt på Bryrup Langsø og Carlsø, skov findes dette flotte sommerhus. Huset er i to et..

Udlejes af bureau

Mere information

Sommerhus: 5708   - Bryrup , Midtjylland - 8 personer
Højt beliggende med en pragtfuld udsigt over den skønne midtjyske natur, tæt på søer og skov, ligger dette flotte sommerhus i træ, færdigbygget i 2006. Huset er et lavenergihus og er beliggende på en stor natur..

Udlejes af bureau

Mere information

Vi har brug for din hjælp!
Hvis du synes godt om den service vi tilbyder, kan du hjælpe os ved at give os +1 på Google nedenfor.Annonce